Güreş İhtisas Kulübü, Başkan Mirza’Ya Ziyarette Bulundu

GÜREŞ İHTİSAS KULÜBÜ, BAŞKAN MİRZA’YA ZİYARETTE BULUNDU

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Başkan ve Yöneticileri Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Orhan Turançlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Acar ve Erdem Özcan yer aldı.

Gerçekleşen ziyarette Güreş İhtisas Kulübü dede, oğul ve torun üç kuşak Kırkpınar Başpehlivanı olan Kara Ali Acar, Hasan Acar ve Sabri Acar’ın heykellerinin dikileceği yer konusunda Başkan Mirza ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Dikilmesi planlanan heykellerin, kentimizin adını hem ülkemizde hem de dünyada başarıyla duyuran bu büyük sporcularımızın adını yaşatmak ve gelecek kuşaklara tanıtmak adına önemli bir çalışma olarak değerlendiren Başkan Mirza, Bandırma Belediyesi olarak bu çalışmanın hayat bulması için her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

Eklenme Tarihi: 10 Şubat 2015