Gülsüm Sönmez'den "hayat"a Dair Muhteşem Bir Sergi

GÜLSÜM SÖNMEZ'DEN "HAYAT"A DAİR MUHTEŞEM BİR SERGİ

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sanatçı Gülsüm SÖNMEZ'in "Hayat" isimli karma resim sergisi, Balıkesir Valisi Mustafa YAMAN'ın da katıldığı törenle açıldı.

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde merkezinde açılışı gerçekleştirilen sergide Balıkesir Valisi Mustafa Yaman Belediye Başkanı Dursun MİRZA, Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa ÇALTI, çok sayıda protokol üyesi ve sanatsever Bandırmalılar yer aldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Dursun MİRZA "Sanatın uçsuz bucaksız derinliklerinde keyifli bir yolculuk olacağına inandığım bu eşsiz sergiyi halkımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bandırma Belediyesinin sanata ve sanatçıya verdiği önem artık çok iyi bilinen bir gerçek. Sanat alanında gerçekleştirdiğimiz çeşitli etkinlikler kentimize ve özellikle kentimizde yaşayan sanatçılarımıza çok önemli kazanımlar sağlıyor. Sanatçımız Gülsüm SÖNMEZ'i de kentimize ve sanat dünyasına kazandırdığı bu eşsiz eserlerinden dolayı kutluyorum."dedi.

Manevi duyguların, sanat hayatında çok değerli bir yer edindiğini vurgulayan Gülsüm SÖNMEZ, eserlerinin sanatseverlerle buluşturan Bandırma Belediyesi'ne teşekkür etti.
Yaptığı konuşmada; sanatın bir  yetenek işi olduğunu vurgulayan Balıkesir Valisi Mustafa YAMAN, "Ruh, gönül ve heyecanın emekle yoğrulmasıyla ortaya çıkan muhteşem eserleri ortaya çıkaran Gülsüm SÖNMEZ'e, sanatçımızın eserlerini Bandırmalılarla buluşturduğu için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Camiler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sanatçı Gülsün Sönmez'in 89 parcadan oluşan muhteşem yağlı boya resim sergisi sanatseverler tarafından ilgiyle izlendi.

Eklenme Tarihi: 07 Ekim 2015