Galatasaray Taraftarlar Derneği’Nden Ziyaret

GALATASARAY TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

İlçemizde geçtiğimiz ay kurulan Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneğinin Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Dursun MİRZA’yı makamında ziyaret etti.

Bandırma Galatasaray Taraftarlar Derneğini Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yücel ve üyeler; Barış Timurodaman, Gökhan Gülşar, Ozan TÜM, Mehmet YAĞCI ve Hüseyin BAŞ’ın da hazır bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı YÜCEL, kendisinin de aynı zamanda Galatasaray taraftarı olan Belediye Başkanı Dursun MİRZA’ya takımlarının sarı-kırmızı renginde flamasını hediye etti.

Türk sporu ve Galatasaray''ı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade eden Dernek Başkanı Hakan YÜCEL, Bandırma''da sporun farklı dallarında etkinlikler düzenleyeceklerini dile getirdi.

Yerel yönetim olarak Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve bu konuda gerek profesyonel gerekse amatör ekiplere sağladıkları desteklerle örnek bir yönetim olduklarını vurgulayan Başkan Dursun MİRZA,  Galatasaray Taraftar Derneği’nin üyelik formunu doldurarak gönülden bağlı olduğu spor kulübündeki taraftarlığını resmileştirmiş oldu.

Eklenme Tarihi: 11 Şubat 2015