Festival Ve Ramazan Etkinliklerinin Tarihleri Belli Oldu

FESTİVAL VE RAMAZAN ETKİNLİKLERİNİN TARİHLERİ BELLİ OLDU

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşlarımızın merakla beklediği 2015 yılı Festival ve Ramazan Eğlencelerinin tarihleri belli oldu.

26. Festival, 28-31 Mayıs’ta…

Buna göre bu yıl 26.sı düzenlenecek olan Bandırma Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivalinin Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimler nedeniyle bir hafta geriye alınarak 28-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek.  Her yıl seçkin konukların ve birbirinden keyifli etkinliklerin yer aldığı festival programı bu yılda dopdolu bir programla Bandırmalılarla buluşacak.

Ramazan Ayının vazgeçilmezi: Bandırma Belediyesi Ramazan Eğlenceleri.

Festival ile birlikte Bandırmalıların merakla beklediği organizasyonların başında gelen Ramazan Eğlenceleri, bu yılda 17 Haziran ile 16 Temmuz tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanında kutsal Ramazan Ayının dokusuna uygun çeşitli animasyon şovları, söyleşi ve konserlerle yine dopdolu bir programla halkımızla buluşacak.

Eklenme Tarihi: 27 Ocak 2015