Festival Sergilerimiz Bandırma’Nın Sanat Yaşamına Can Katacak

FESTİVAL SERGİLERİMİZ BANDIRMA’NIN SANAT YAŞAMINA CAN KATACAK

26. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında birbirinden değerli sanatçıların en nadide eserlerinin yer alacağı festival sergilerimiz, Bandırma’nın sanat yaşamına ışık tutacak.

Çağdaş Türk sanatının en önemli isimlerinden biri olan Ekrem Kahraman, festival kapsamında çok özel bir sergiyle Bandırma Belediyesi Kültür Sanat Merkezi Galeri Salonunda (alt kat) sanatseverlerle buluşacak. “Karşılıksız Ütopya” isimli resim sergisi 28 Mayıs Perşembe saat: 18:30 da açılacak.

Gazeteci Ahmet ŞIK’ın objektifinden Gezi parkı eylemlerini, Soma faciasını, toplumsal olayları anlatan çarpıcı, bir o kadar da duygusal fotoğraf sergisi, 28 Mayıs Perşembe saat: 18:30 da Bandırma Belediyesi Kültür Sanat Merkezi üst salonda,

Kentimizde yaşayan ve çocukluğundan beri hobi olarak ilgilendiği maket çalışmalarıyla ciddi bir koleksiyon oluşturan Mehmet GÖKKUŞ, “Diroma” adı verilen teknikle 2. Dünya Savaşı’nı maketleriyle anlattığı sergisiyle, 28 Mayıs Perşembe saat: 18:30 da Bandırma Belediyesi Kültür Sanat Merkezi üst salonda sanatseverlerle buluşacak.

Bunların yanında fotoğraf sanatında yakaladığı başarılarla tüm ülkede tanınan BANFAD üyelerinin “Küçük Hikayeler” isimli fotoğraf sergisi, BANFAD Derneği önünde, festival kapsamında düzenlenen kuş yuvası yarışmasında dereceye giren kuş yuvalarından oluşan sergi ise Barış Manço Kültür Merkezi üst fuayede festivalimize renk katacak.

26. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında sergilenecek olan tüm sergilerimiz, 28 Mayıs – 08 Haziran tarihleri arasında ziyarete açıK olacak.

Öte yandan Türk Hava Kurumu tarafından festival kapsamında hazırlanan “Gökyüzünden Türkiye Manzaraları” isimli fotoğraf sergisi  Liman AVM’de 28 Mayıs – 30 Mayıs tarihleri arasında halkımızla buluşacak.

Eklenme Tarihi: 27 Mayıs 2015