Festival Komitesi Çalışmalara Başladı

FESTİVAL KOMİTESİ ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Bu yıl 30.’su düzenlenecek olan Bandırma Kuşcenneti ve Turizm Festivali için Belediyemizin ön hazırlık çalışmaları başladı.

KUŞCENNETİ VE TURİZM FESTİVALİ İLE KENTİMİZ'E ULUSLARARASI DÜZEYDE KATKI SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUZ

Ülkemizin en önemli doğal zenginliklerinden biri olan Bandırma Kuşcenneti, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin ilgisini çeken eşine az rastlanır bir doğa harikasıdır. Bandırma Belediyesi olarak hem bu doğal güzelliklere farkındalık yaratmak hem de güney Marmara’nın incisi Bandırmamızın Uluslararası tanıtımına katkı sağlamak adına her yıl Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali düzenlemekteyiz.

Festival programlarımızda, kültür-sanatın seçkin etkinlikleri, bilimsel toplantılar, düzeyli eğlence programları halkımızın izlenimine sunulmaktadır. Ülkemizden ve yurt dışından festival etkinlikleri için kentimize gelen sanatçı, bilim insanı, edebiyatçı ve çeşitli gruplar çok anlamlı bir kültürel zenginliğe katkı sağlamaktadır.

Eklenme Tarihi: 10 Mayıs 2019