Emekçi Kadınlar Gününde "panormos'un Kardeleni" Şiir Ve İmza Günü

EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNDE "PANORMOS'UN KARDELENİ" ŞİİR VE İMZA GÜNÜ

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinleri kapsamında düzenlenen Şair Tülay Öter Önder Şiir, Söyleşi ve İmza günü Belediye Nikah Salonunda yoğun bir katılım altında gerçekleşti. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlik programı kapsamında Belediyemizin desteğiyle basımı gerçekleşen "Panormos'un Kardeleni" adlı şiir kitabının tanıtım ve imza günü düzenlenirken Şair Tülay Öter Önder, şiir kitabının basımında kendilerine her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya teşekkür etti. Programın ilerleyen bölümlerinde Şair Önder, şiirlerini müzik eşliğinde şiirlerini davetlilerle paylaştı. etkinliğin arından Şair Tülay Öter Önder katılımcılara şiir kitabını imzaladı.

Günün anlam ve önemiyle ilgili şaire plaket takdim eden Başkan Mirza,  Bandırma Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya önem verdiklerini belirterek bu amaçla birçok etkinlik ve çalışmayı yerine getirdiklerini söyledi.

Mirza: "Bandırma'nın yerel yönetimi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana kültür ve sanat alanında birçok etkinliğe ve faaliyete imza attık. Bu çalışmalar kapsamında kentimizdeki şair, yazar ve ressamlarımıza kendi eserlerini yayınlama desteği sağladık.  Bu çalışmaların sonuncusu da değerli Şair Tülay Öter Önder'in şiir kitabına verdiğimiz destek oldu. Şair'in 2 Bin'e yakın şiirlerinden seçerek hazırlanan "Panormos'un Kardeleni" adlı şiir kitabının 08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün anlam ve önemine yakıştığını düşündüğüm bir etkinlikle bugün burada tanıtım ve imza gününde yer almaktan da büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Eklenme Tarihi: 07 Mart 2015