Dünya Tiyatrolar Günü,tiyatro Oyunuyla Kutlandı

DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ,TİYATRO OYUNUYLA KUTLANDI

Bandırma Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında bir tiyatro oyunu daha Bandırmalı sanatseverlerle buluşturuldu.

Kentimizi kültür ve sanat etkinlikleri konusunda bir çekim merkezi haline getirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde Tiyatro Kanava oyuncuları tarafından, “Hayat Öldürür Başlamayın" isimli tiyatro oyunu, Barış Manço Kültür Merkezi'nde  sahneledi.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününde Barış Manço Kültür Merkezi'nde  perde açan tiyatro gösterisi, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Ümit Milli, Sınıf, Düğün Şarkıcısı, Uçurum, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Gönül Hırsızı dizilerinde oynayan, ayrıca Oğul, Görünmeyenler ve Kuş adlı sinema filmlerinde rol alan Enes ATIŞ ile, Bandırma’da yetişmiş ve gelecek vadeden, Muhteşem Yüzyıl ve Küçükağa dizilerinde oynayan başarılı oyuncu Gürkan DURNA’nın rol aldığı oyunun sonunda oyunculara günü anısına Belediye Meclis Üyesi Erhan ELMASTAŞ tarafın çiçek takdim edildi.

Eklenme Tarihi: 28 Mart 2015