Cumhuriyetimizin 95. Yıl Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayalım

CUMHURİYETİMİZİN 95. YIL COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Yılı, Bandırma Belediyesi öncülüğünde düzenlenen bir dizi etkinlik ile kutlanacak.

28 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.00’de Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına Çelenk sunumuyla başlayacak olan etkinlik programı, 29 Ekim Pazartesi günü saat 09.00’da Kaymakamlık Makamında tebriklerin kabulü ve saat 10.00’daki Cumhuriyet Meydanındaki kutlama töreni ile devam edecek. Akşam saat 19.00’da Migros önünden Ordu Caddesi boyunca Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyüş yapılacaktır.

Belediye Bandosu öncülüğünde binlerce kişinin katılımının beklendiği yürüyüşte Bandırma Belediyesi her yıl olduğu gibi yürüyüşe katılan vatandaşlarımıza ücretsiz bayrak dağıtımı yapacaktır. Kutlamaların son bölümünde ise Saat 20.30’da Fatma Turgut Cumhuriyet konseri ile eğlenceli dakikalar vatandaşlarımızı bekliyor.

Eklenme Tarihi: 23 Ekim 2018