Çanakkale Şehitleri Törenle Anıldı

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ TÖRENLE ANILDI

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Ve Şehitler günü sebebiyle Hava Şehitliğinde tören düzenlendi.

Törene İlçe Kaymakamı Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Albay Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Süleyman Özdemir, Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mahir Mavi, İlçe Müftüsü Hamdi Gevher, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ve vatandaşlar katıldı.

Tören, şehitlik anıtına çelenk konulması, saygı duruşu saygı atışı ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam edildi. Protokolün ve törene katılanların şehitlerin mezarlarına çiçek bırakması ile devam ederken, şehitlerin mezarları başında dualar okunmasının ardından şehitler bir kez daha minnetle anıldı.

Eklenme Tarihi: 18 Mart 2019