Camiiler Haftası Başkan Mirza’Ya Ziyareti

CAMİİLER HAFTASI BAŞKAN MİRZA’YA ZİYARETİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İlçe Müftümüz Süleyman Küçük ve din görevlileri yönetimi Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Camiiler Haftası kapsamında düzenlenecek olan etkinlikler hakkında bilgi verildi. Ziyarette ayrıca Camiiler Haftası Etkinliklerinin açılış programına Başkan Mirza’yı davet edildi.

Camiiler Haftasında Müftülükten Lokma Hayrı

Ziyaretin ardından Camiler Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Nikah Salonu alt kısmında düzenlenen tören ve lokma hayrında kent protokolü bir araya geldi. Nikah salonunun altında gerçekleştirilen törene Bandırma kaymakamı Tuncay Sonel Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Tören ardından lokma ikramında bulunuldu.

Eklenme Tarihi: 13 Ekim 2015