Belediyeden Okul Kıyafeti Ve Ayakkabı Desteği

BELEDİYEDEN OKUL KIYAFETİ VE AYAKKABI DESTEĞİ

İhtiyaç Sabihi Vatandaşlarımızın Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyoruz...

Bandırma Belediyesi  hayata geçirdiği fiziki projelerin yanı sıra sosyal projeleri ile de adından söz ettiriyor. Yüzlerce vatandaşa yardım elini uzatan Bandırma Belediyesi, gerçekleştirdiği sosyal projelerle Bandırmalıların takdirini toplamaya devam ediyor.

Yerel yönetim olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında başlatılan ve her yıl aksatılmadan devam eden okul kıyafeti ve ayakkabı yardımlarımız, bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıldı.

2015-2016 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, ihtiyaç sahibi yaklaşık 400 öğrenciye okul kıyafeti yardımında bulunulduğunu bildiren Belediye Başkanı Dursun MİRZA, “Eğitime destek ve sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde, ihtiyaç sahibi öğrencilere okul kıyafeti ve ayakkabı yardımında bulunmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda sosyal sorumluluk kapsamında bu sayıyı daha da çoğaltarak öğrencilerimizin yüzlerini güldürme arzusundayız” dedi.

Eklenme Tarihi: 07 Ekim 2015