Belediyeden Karne Hediyesi Kukla Gösterisi

Bandırma Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen çocuklara yönelik etkinlikler devam ediyor.

Salonu dolduran çocukların ilgiyle izlediği kuklalar, Barış Manço Kültür Merkezinde, Milas Belediyesi Kukla Atölyesi sanatçılarının ellerinde can buldu.

Milas Belediyesi Kukla Atölyesi tarafından sahnelenen kukla gösterisi salondaki miniklerin büyük beğenisini topladı. Eğitici ve öğretici bilgilerle harmanlanan gösteride kuklalar, çeşitli taklitlerle çocukları gülmekten kırıp geçirdi.

Gösterinin sonunda Milas Belediyesi Kukla Atölyesi oyuncularına,  Bandırma Belediyesi Başkan Vekili Erhan ELMASTAŞ tarafından plaket takdim edildi. Çocuklarımıza karne hediyesi olarak düzenlenen kukla oyunu, miniklerin gülen yüzleriyle tam not aldı.

Eklenme Tarihi: 23 Ocak 2015