Belediye Personeline İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Verildi.

Belediye Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi.

Bandırma Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen seminerde, belediyenin ağır tehlikeli iş kollarında çalısan PERSONELE İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi.

Bandırma Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen eğitimde Belediye Başkanı Dursun Mirza Başkan yardımcısı İsmail Ay, daire müdürleri ve belediye personeli katılımıyla gerçekleştirildi.

Bandırma Belediyesi İş Yeri Hekimi Erkal Gökçe, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Mecit Altay Baykal, ve     A sınıfı iş güvenliği uzmanı Atakan Tıknaz belediye personeline, sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi için uyması gereken kurallar ve olası durumlarda yasal hakları anlattılar.

Eğitimin açılışı konuşmasını yapan Belediye Başkanı Dursun Mirza, “6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasasının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bandırma Belediyesi olarak önceliğimiz çalışan personelimizin sağlığı ve güvenliğidir. Dolayısıyla işçi sağlığı, iş güvenliği ve bu alanda verilen eğitimleri önemsiyoruz” diye konuştu.

Eklenme Tarihi: 16 Ocak 2015