Belediye Ekiplerinden Livatya Ve Paşabayırda Parke Çalışmaları

BELEDİYE EKİPLERİNDEN LİVATYA ve PAŞABAYIRDA PARKE ÇALIŞMALARI

Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentimizin farklı noktalarında yeni parke yollar oluşturmayı sürdürüyor. Devam eden çalışmalar kapsamında belediye ekipleri, Paşabayır Mahallesi ve Livatya’da parke döşeme çalışmalarını yerine getiriyor.

İlk olarak Paşabayır Mahallesi 1008 Sokak, 1101 Sokak, 1021 Sokak, Tünelüstü Sokak ve Aktoprak Caddesi üzerinde parke döşeme çalışmalarını yerine getiren ekipler aynı zamanda Livatya Mevkiinde de parke kaldırım ve yol yenileme çalışmalarını son aşamaya getirdi.

Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarını başlatacak olan Belediye ekipleri, parke kaldırımlarını döşeyerek hazır hale getirilmiş cadde ve sokaklarda da asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak halkımızın kullanımına uygun temiz ve sağlıklı yollar ortaya çıkmış olacak.

Eklenme Tarihi: 16 Mart 2015