Belediye Başkanı Dursun Mirza’Nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA’NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Cumhuriyetimizin ilanının 95. yılını büyük sevinç ve coşkuyla kutluyoruz. Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olan Cumhuriyetimize ve değerlerine sımsıkı bağlıyız. Çünkü; Cumhuriyet’in fazilet olduğunun bilincindeyiz. Cumhuriyet; kadın hakları demektir, soyadı kanunu, eşit miras hakları, eğitim özgürlüğü demektir. Cumhuriyet; yetkilerin, yönetimin bir zümreye, soya değil sadece Türk Milletine ait olması, egemenliğin ‘kayıtsız şartsız’ millette olması demektir. Cumhuriyet; özgür düşünce, özgür basın, özgür birey demektir. Emperyalizme karşı mücadelenin zaferle sonuçlandığı, tarihin gördüğü en büyük destanın; “Kurtuluş Savaşımızın” sonunda, insanlık onuruna en uygun yönetim biçimi olan Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Bandırmalı vatandaşlarımın ve bütün milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Eklenme Tarihi: 26 Ekim 2018