Belediye Başkanı Dursun Mirza Bez Torba Dağıttı

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA BEZ TORBA DAĞITTI

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza naylon poşet kullanımının doğaya verdiği zararlara dikkat çekmek için Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam alanında vatandaşlara %100 çevre dostu bez torba dağıtımı gerçekleştirdi.

Bandırma Belediyesi, çevre bilinci konusundaki tüm çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Mirza, çevre çalışmalarını desteklemek amacıyla, naylon poşet yerine geri dönüşümlü, çevre dostu, dayanıklı bez torba kullanımını teşvik etmek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanında bez torba dağıttı.

Pazarlar ve alışveriş yerlerinde naylon poşet kullanımının kaldırılması, yerine geri dönüşümü olan, doğal ortamda ayrışan, bio bozunur poşet, bez torba, file gibi malzemelerin kullanılması yönünde başlatılan bez torba dağıtımına pazar esnafı ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Eklenme Tarihi: 10 Ocak 2019