Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Haftasonu Mesaisine Devam Ediyor.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, hafta sonunda vatandaşları makamında ağırlamayı sürdürüyor.
Hafta içi belediye hizmet ve çalışmalarının takibinden dolayı oluşan yoğunluk nedeniyle vatandaşlarımızla haftasonunda bir araya gelen Başkan Tolga Tosun, vatandaşlarımızdan gelen istek ve taleplerini dinliyor.
Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tolga Tosun, Bandırma'nın büyük bir şehir olduğunu belirterek, hafta içinde belediye çalışmaları, Büyükşehir ve Encümen gibi toplantılar, Mahalle ziyaretleri gibi yoğun geçen program nedeniyle bir araya gelmediğimiz vatandaşlarımızla hafta sonunda belediyemizde görüşüp istek ve taleplerini bizlere iletiyorlar. Bizlerde belediyemizin imkanları ölçüsünde neler yapabileceğimizi değerlendiriyoruz” dedi.

Eklenme Tarihi: 05 Ekim 2019