Başkan Mirza’Dan Kadınlarin Eğitimine Tam Destek

BAŞKAN MİRZA’DAN KADINLARİN EĞİTİMİNE TAM DESTEK

Bandırma Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin yürüttüğü “KADINLAR GÜÇLENİYOR” projesi kapsamında düzenlenen eğitimler sonlandı.

KAMER Vakfı’nın Türkiye çapında yürüttüğü “KADINLAR GÜÇLENİYOR” projesi kapsamında gerçekleştirilen “Farkındalık Çalışması” ve “Bilinç Yükseltme Eğitimi” 2. Etap çalışmaları tamamlandı.

Kentimizdeki SKT temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve ev hanımlarından oluşan 14 kişilik ekibe, Eğitmen Nermin AYDIN ve Kadın Danışma Merkezi Başkanı Muazzez PALTA tarafından “Kadın haklarının yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi” doğrultusunda verilen eğitimlerin 2. Etabı bugün yapılan sertifika töreni ile son buldu.

5 aylık bir eğitim sürecinin ardından eğitime katılım belgelerini Belediye Başkanı Dursun MİRZA’nın elinden alan kadılar, kadınların toplumdaki vazgeçilmez yerinin önemini vurgulayarak bu konuda diğer kadınları aydınlatmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirttiler.

Eklenme Tarihi: 01 Nisan 2015