Başkan Mirza Aksakal Ve Doğa’Da İncelemelerde Bulundu

BAŞKAN MİRZA AKSAKAL VE DOĞA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediye Meclis Üyesi Erhan Atik ve Fen İşleri Müdürü Adil Becene ile birlikte Aksakal ve Doğa Mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeler sırasında bilgi aktaran Başkan Mirza: “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Aksakal ve Doğa mahallemizde yapımı devam eden çalışmaları Belediye Meclis Üyemiz Ayhan Atikle birlikte inceledik. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp mahalle halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. İncelemeler sırasında sıcakta büyük emek vererek çalışan emekçi arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Ayrıca mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek sohbet ettik istek ve dileklerini aldık” dedi.

Eklenme Tarihi: 06 Haziran 2018