Başkan Av. Tolga Tosun Balıkesir Chp’Li Belediye Başkanları İle Telekonferansda Bir Araya Geldi

BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN BALIKESİR CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI İLE TELEKONFERANSDA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga ve Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam’ın katılımları ile telekonferans yöntemi ile toplantı gerçekleştirdi.

Koronavirüsle ilgili alınan tedbirlerin ve yapılan çalışmaların ele alındığı toplantıda Başkan Av. Tolga Tosun: “Nerede ihtiyaç sahibi varsa hep birlikte herkesin hizmetine koşuyoruz. Tüm çalışanlarımızla birlikte bu sürecin en kısa sürede atlatılması için gerekli çalışmaları yürütüyoruz” dedi.

Eklenme Tarihi: 16 Nisan 2020