Bandırma Kitap Günleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Bandırma Kitap Günleri’nin 4. Gününde Sinan Yağmur ve Can Ataklı Bandırmalı kitapseverler ile bir araya geldi.

Aşkın Gözyaşları serisi ve tasavvuf temalı pek çok esere imza atmış olan Sinan Yağmur saat 14.00’de Cumhuriyet Meyanında söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin hemen arından okurlarının kitaplarını imzalayarak fotoğraf çektirdi.

Saat 16.00’da ise gazeteci – yazar Can Ataklı Bandırma Kitap Günlerinin konuğu oldu. Çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yapan Can Ataklı söyleşisinde gündeme dair konulara değinerek katılımcıların sorularını cevapladı.

Bugün ayrıca Bandırma Belediyesi Standında Bandırmalı Yazarlarımız Ulaş Töre Sivrioğlu ve Gül Ayşe Yaldız kitaplarını imzaladı.

Belediye Başkanı Dursun Mirza Sinan Yağmur ve Can Ataklıya katılımlarından dolayı teşekkür ederek günü anlam ve önemini belirten plaketlerini takdim etti.

Eklenme Tarihi: 05 Ekim 2018