Bandırma Gazeteciler Cemiyeti 2014 Yılının En İyilerini Belirledi.

BANDIRMA GAZETECİLER CEMİYETİ 2014 YILININ EN İYİLERİNİ BELİRLEDİ.

Düzenlenen gecede Belediye Başkanı Dursun Mirza,  hizmet ödülü ve en başarılı siyasetçi ödüllerine layık görüldü.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel olarak düzenlediği “Yılın En İyileri 2014 yılı Ödül Töreni” Grand Asya Otelinde gerçekleştirildi. Bandırma’nın tüm renklerinin bir araya geldiği geceye Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça, Haluk Ahmet Gümüş, Cemal Öztaylan, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve çok sayıda protokol davetlisi yer aldı.

Bandırma Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cemal Vural Atabey yaptığı açılış konuşmasında yerel basının içinde bulunduğu sıkıntıları dile getirerek “Yerel medya yerel iktidarın, diğer yandan da merkezi sistemin baskısıyla zor durumda kalarak yandaş veya candaş olarak bölünmek zorunda kalıyor’’ dedi.

Atabey’in konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Düzenlenen törende Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça, Haluk Ahmet Gümüş, Cemal Öztaylan ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya hizmet ödülleri verildi. Mirza ayrıca 2014 Yılının en başarılı siyasetçi ödülüne layık görüldü.

Başkan Mirza törende yaptığı konuşmada böylesine özel bir ödüle layık görülmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek bu başarının öncelikle bir ekip işi olduğunu ve bunu Bandırma halkının taktiriyle taçlandırdıklarını ifade etti.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel olarak düzenlediği “Yılın En İyileri 2014 yılı Ödül Töreni Onur Ödüllerine diğer ödül alanlar şöyle yer aldı:

Eski Kırpınar Başpehlivanı Sabri Acar, Tekke Camii İmamı, Adem Turan

Cihan Hayırsevener Özel Ödülü: Doğan Haber Ajansı Bandırma Temsilcisi Erdem Özcan

En iyi Eğitimci: Şehit Öğretmen Mustafa Boz Özel Eğitim-Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Müdürü, Eyüp Tezcan Köse .

En iyi Sivil Toplum Kuruluşu: Ülkü Ocakları

En iyi spor Adamı: King Boks Milli Takım Antrenörü, Hakan İtmiş.

En başarılı Takım: Bandırma Basketbol kız takımı.

En başarılı İşadamı: FD Group Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Şahin

En iyi yönetici-bürokrat: Bandırma MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Osman Çenet .

En iyi gazeteci: Anadolu Ajansı Bandırma temsilcisi Ahmet Pesen.

En başarılı siyasetçi: Belediye Başkanı Dursun Mirza

Eklenme Tarihi: 07 Ocak 2015