Bandırma Esnafının Sorunları Masaya Yatırıldı

BANDIRMA ESNAFININ SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Bandırma Ticaret Odası Meslek Komitesi Başkanı Ercan YAĞCI, beraberinde Komite Üyeleri; Hakan GÜVENLİER, Eray ERBAY, Çağrı ERSOY ve Can GÜLMEZGİL, Belediye Başkanı Dursun MİRZA’yı makamında ziyaret etti.

Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürüdü Kemal ÜLKAR’ın da hazır bulunduğu görüşmede, Bandırmalı esnafın sorunları masaya yatırıldı.

Seyyar esnaflar ile ilgili sıkıntıların da ele alındığı görüşmede Ticaret Odası Meslek Komitesi Üyeleri, seyyarlarla ilgili istek ve görüşlerini Zabıta Müdürü ÜLKAR’a bildirdiler.

Bayram arifesinde çarşı içerisinde ve işlek caddelerde kurulan tezgahların  oluşturduğu sorunlar ile ilgili esnafların sıkıntıları dile getiren üyeler, Bandırma Belediyesi’nin esnafa olan yaklaşımından ve desteğinden duydukları memnuniyeti de sözlerine eklediler.

Eklenme Tarihi: 08 Nisan 2015