Bandırma, Beter’E Son Görevini Yerine Getirdi.

BANDIRMA, BETER’E SON GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ.

Kentimizin sembol isimlerinden “Beter” lakaplı Metin Çokgezerler, bugün toprağa verildi. Bandırmaspor’un Gümüşhane deplasmanında oynadığı karşılaşmada kalp krizi geçirerek vefat eden Beter, büyük katılım altında Bandırma Kent Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Merhum ilk olarak Çınarlı Mahallesi Meydanında mahalle sakinlerinden helallik alınmasının arından buradan Kurtuluş Caddesi ve Sevgi Yolu üzerinden Cumhuriyet Meydanına getirildi. Bu noktada yapılan kısa bir törenin ardından cenaze Haydarçavuş Camiine getirildi. Bandırmalı birçok tanınmış simanın da yer aldığı öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Beter’in cenazesi Bandırma Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Merhum için Çınarlı Mahallesinde düzenlenen törende kısa bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Dursun Mirza, Beter lakaplı Metin Çokgezer’in vefatından dolayı derin üzüntü duyduklarını dile getirerek Bandırma Belediyesi olarak merhumun defnedilmesi sürecinde üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini söyledi.

Eklenme Tarihi: 10 Mart 2015