Bandırma Belediyesi’Nden Üniversite Öğrencilerine Yeni Bir Hizmet

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YENİ BİR HİZMET

Bandırma Belediyesi üniversite öğrencilerine yeni bir hizmet başlattı. Bugünden itibaren hafta içi her gün sabah saatlerinde Üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikram edilecek.

İnsan odaklı sosyal projelerine hız veren Bandırma Belediyesi, devam eden çalışmalar kapsamında son olarak kentimizde eğitim gören Üniversite öğrencileri için yeni bir hizmet başlatarak hafta içi her gün sabah saatlerinde ücretsiz çorba servisini gerçekleştiriyor.

Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapımı tamamlanarak Bandırma İİBF Binasında bahçesine konulan Çorba standı, bugün Belediye Başkanı Dursun Mirza ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan’ında katılımıyla hizmete alındı. Başkan Mirza, burada öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada Bandırma Belediyesi olarak üniversite öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmak adına birçok faaliyette bulunduklarını bundan sonrada bu çalışmaları daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Başkan Mirza: “Üniversite bizim için, kentimiz için çok önemli. Yakın zamanda bizleri sevindiren gelişmeler oldu. Bandırma’da ilk defa bir ilçede yeni bir üniversite kuruluyor. 17 Eylül Üniversitesi Meclis komisyonlarından geçti. Son olarak genel kurulda görüşülecek kabul edilip gündeme alınacak. O nedenle Bandırma İİBF, fakülte olmanın ötesinde Bandırma 17 Eylül Üniversitesi olacak. Bu durum gerçekten Bandırma için önemli bir gelişme. Bu nedenle çok mutluyuz. Emeği geçenlere başta Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Cemal Öztaylan olmak üzere çok teşekkür ediyorum. Elbette yeni bir üniversite oluşması bölgenin de büyümesi anlamına geliyor. Yeni fakülteler olacak ve öğrenci sayımız da daha da artacak. Bu durum yeni ihtiyaçları da beraberinde getiriyor. Mevcut düzenlemeye yeni ilaveler, yeni alanlar yapılacak. Belediye olarak burada yeni bir park yapımını planlıyoruz.

Bugünden itibaren siz öğrencilerimiz için yeni bir hizmet başlattık. Her sabah sıcak çorbamızı sizlere ikram edeceğiz. Ayrıca bu yıl ki üniversitenin bahar şenliğinde Bandırma Belediyemiz önemli katkı yapacak. Öğrenci temsilcisi arkadaşlarımızın isteğiyle Grup Seksendört bu yılki üniversitemizin bahar şenliğinde sahne alacak. Bizler Bandırma’nın yerel yönetimi olarak öğrencilerimize açığız. Her türlü konuda bizlere gelerek istek ve taleplerini iletebilirler” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HİZMETE ALINAN ÇORBA STANDI, BANDIRMA BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE BELEDİYE ŞANTİYESİNDE YAPIMI TAMAMLANARAK HİZMETE ALINDI

Eklenme Tarihi: 25 Mart 2015