Bandırma Belediyesi "okullar Hayat Bulsun" Projesi Kapsamında Okullara Destek Vermeyi Sürdürüyor.

Bandırma Belediyesi "Okullar Hayat Bulsun" projesi kapsamında okullara destek vermeyi sürdürüyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği arasındaki işbirliğiyle yürürlüğe giren proje kapsamında okulların örgün eğitim dışındaki zamanlarda fiziki mekanların öğrencilere velilere ve mahalle sakinlerine açılmasını amaçlayarak eğlenme ve dinlenme faaliyetlerine ortam yaratmaya çalışmaktadır.

Proje kapsamında okul bahçelerinin kullanılması yanı sıra çocukların eğlenebilmesi, bilinçlendirilmesi amacıyla Bandırma Belediyesi olarak ilçe genelinde bulunan okullara projeksiyon aleti, oturma bankı, ağaç dikimi- peyzaj çalışması yanı sıra okul bahçesi temizlik çalışmalarını da devam ettirmektedir.

Eklenme Tarihi: 24 Mart 2015