Bandırma Belediyesi Kış Şartlarına Hazır

Bandırma Belediyesi Kış Şartlarına hazır.

Bandırma Belediyesi, yoğun kış şartlarında yaşanması muhtemel olumsuzlukların önüne geçmek için gerekli tedbirleri aldı. Meteoroloji'den yapılan kar yağışı ve buzlanma uyarısına karşı günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan belediye ekipleri, bu amaçla 130 ton tuz ve 1000 kg da buzlanmayı önleyici sıvı olan Grenil malzemesini yollara dökülmesi için hazır tutuyor.

Kış aylarının soğuk yüzünün iyice hissedildiği şu günlerde kar yağışı ve buzlanmanın neden olabileceği sıkıntıları en aza indirmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Bandırma Belediyesine bağlı ekipler bu amaçla gerekli ekipman ve araç gereci hazır halde tutuyor. Yolların buzlanma riskine karşın 130 ton tuz ve 1000 kg Grenil Malzemesi yollara dökülmeye hazır hale beklerken öte yandan iş makineleri olarak 3 adet greyder, 6 adet kepçe ve 2 adet traktör üçerli vardiyalar halinde nöbette hazır bekleyen personel ile her türlü olumsuzluğa karşın Bandırma Belediyesi’nce hazır hale bekletiliyor.

Belediye ekipleri yeni mahallelerimize destek veriyor

Öte yandan kar yağışının ve soğuk havanın neden olduğu olumsuzlukların çevre köylerde etkisini göstermeye başlamasıyla birlikte Bandırma Belediyesi ekipleri köylerimizin yardımına koşuyor. Yeni Mahallelerin yetki ve sorumluluk anlamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde olmasına karşın Bandırma Belediyesi ekipleri Yeşilçomlu, Kirazlı ve Doğaköyünün yollarına yaşanan sıkıntılara anında müdahale ederek olumsuzlukların önüne geçiyor.

Eklenme Tarihi: 07 Ocak 2015