Bandırma Belediyesi Kırsal Mahallelerde Yatırımlarına Devam Ediyor

BANDIRMA BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLELERDE YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

Bandırma Belediyesi kırsal mahallelerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bandırma Belediyesince, Sahil Yenice mahallesinde başlatılan yol, parke, düğün salonu çalışmalarında sona gelinirken yapılan çalışmalar, Atatürk büstü açılışıyla taçlandırıldı.
Açılışa Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Uğur Kayaalp, Sahil Yenice Muhtarı Nuri Varlık, Belediye Meclis üyeleri, Basın Mensupları ve Sahil Yeniceliler katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Mirza;” Bandırma Belediyesi olarak her mahallemizin ihtiyaçlarını karşılamak ve kalıcı hizmetler getirmek amacıyla çalışıyoruz. Sahil Yenice mahallemizde başlattığımız çalışmaların sonuna geldik ve düşündük ki bu mahalleye yakışır bir Atatürk büstü yapalım bu Atatürk büstünü de Sahil Yeniceli vatandaşlarımızın istediği yere ve istediği gibi yapalım büstün üzerine de Sahil Yenicemizi çok iyi anlatan Büyük Atatürk’ün “ Toprak o kadar cömert ki, dökülen her damla alın terinin karşılığını verir.” Sözünü yazalım, şu an baktığımızda Sahil Yeniceye çok yakışan bir Atatürk büstü olduğunu görüyoruz, tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Eklenme Tarihi: 09 Şubat 2018