Bandırma Belediyesi, 10 Bin Adet Çiçek Dağıtıyor

BANDIRMA BELEDİYESİ, 10 BİN ADET ÇİÇEK DAĞITIYOR

Bandırma Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında çiçek dağıtımı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dursun Mirza ile birlikte Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'nın da yer aldığı çiçek dağıtımında vatandaşlara birbirinden farklı renklerden oluşan Chuha türü çiçek hediye edildi.

Başkan Mirza, çiçek dağıtımı ile ilgili yaptığı açıklamada 08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Bandırma Belediyesi tarafından kadınlarımıza 10 bin adet çiçek dağıtılacağını söyledi. Mirza: "Her yıl dopdolu bir programla kutladığımız 08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ekinlikleri kapsamında bu yılda geleneksel hale gelen çiçek dağıtımımızı gerçekleştiriyoruz. Bu dağıtım çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından ilçemizdeki fabrika ve kurumlarda çalışan tüm emekçi kadınlarımızı kapsayacak şekilde gerçekleştiriyoruz.  Bu çalışmalarda 10 bin adet çiçek dağıtımı gerçekleştireceğiz" dedi.

Eklenme Tarihi: 07 Mart 2015