Balıkesir Üniversitesi Bandırma Myo 'dan Başkan Mirzaya Ziyaret

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BANDIRMA MYO 'DAN BAŞKAN MİRZAYA ZİYARET

Balıkesir Üniversitesi Bandırma Meslek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mahmut Emin Erçakar, Müdür Yardımcıları Dr. Çağatay Başarır ve Mehmet Arif Kayacan Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Mirza:'Bandırma Belediyesi olarak tüm kurumlarla birlik ve beraberlik içinde oluyoruz. Hepimizin tek amacı Bandırma'ya hizmet olmalı. Bu amaç doğrultusunda tüm kurumlarla iyi iletişim ve istişare içinde olmayı kendimize ilke edindik. Bu amaç doğrultusunda da hareket ediyoruz. Bandırmamızdaki Üniversite de kentimizin dinamiklerinden biridir. Bandırmamızda Üniversitenin kurulması geç kalınmış bir hizmettir ve bir an önce kurulmalıdır. Bandırmamıza gelen öğrencilerimizin burayı sevmelerinden ve burada yaşamak istemelerinden mutluluk duyuyorum. Projelerimizi hayata geçirdiğimizde kentimiz yaşanmak için daha fazla tercih edilen bir kent olacaktır. Hızla projelerimizin altyapılarını oluşturuyoruz. Bandırmamızı güzelleştirmek için çalışıyoruz. Diğer kurumlardan ve Üniversitemizden aldığımız desteklerden de memnunuz.' dedi.

Eklenme Tarihi: 05 Mart 2015