Aynı Yerler Yeniden Tamir Ediliyor

AYNI YERLER YENİDEN TAMİR EDİLİYOR

Geçtiğimiz günlerde Bandırma içinde Bandırma Belediyesine haber verilmeden hoyratça yapılan kazıları Belediye Başkanı Dursun Mirza gündeme getirmişti. Sunullah Mahallesinde daha önce tamir edilen ve Telekom’un yeniden kazdığı yerler vatandaşımız mağdur olmasın diye Bandırma Belediyesi Fen İşleri Ekiplerince yeniden tamir ediliyor. Ayrıca 600 Evler, Nüfus Müdürlüğü’nün de olduğu bölgeleri ve kentimizin çeşitli yerlerindeki kazıların tamiratları farklı ekipler tarafından aynı anda yapılmaktadır.

Tamiratları yerinde inceleyen Başkan Dursun Mirza; “Gördüğünüz gibi yapılan kazılar usulüne uygun açılmıyor. Hoyratça kazıyorlar. Tamir etmek için kazılan alanın iki üç katı yeri tamir etmek zorunda kalıyoruz. Yazık oluyor vatandaşlarımızın ceplerinden çıkan vergilere. Aynı sokaklar ikinci kez, üçüncü kez kazılıyor. Biz yine yapıyoruz. İnşallah şu anda yaptığımız yeri başka bir kurum gelip tekrar kazmaz. Bandırma Belediyesi diğer kurumların kazdıkları yerleri tekrar tekrar tamir etmeye devam ediyor” dedi.

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2018