Atölye M'den Emek Sergisi

ATÖYLE M'DEN EMEK SERGİSİ

Bandırma Belediyesi 08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Atölye M sanatçılarının eserlerinden oluşan "Emek" Sergisi Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Kentimizin sanat alanında yerine getirdiği çalışmalarla adından başarıyla söz ettiren Atölye M'nin Kurucusu Ressam Melih Çınar'ın açılış konuşmasını yaptığı sergide kendilerine verdiği desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya teşekkür etti.  Mirza, serginin açılışında yaptığı konuşmada 08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle çok sayıda etkinlik düzenlediklerini belirterek bu serginin de bu kapsamda günün anlam ve önemine yakışan bir sergi olduğunu söyledi.

Mirza: "08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, Emeğin günüde böylesine özel bir serginin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu sergide emeği geçen başta Ressam Melih Çınar olmak üzere tüm sanatçı dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Eklenme Tarihi: 07 Mart 2015