19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü Programı Belli Oldu

19 MAYIS GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ PROGRAMI BELLİ OLDU

Bandırma Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda “Gençlik Yürüyüşü” düzenlenecek.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle 19 Mayıs Cumartesi saat 21.30’de “Gençlik Yürüyüşü” düzenlenecek. Ordu Caddesi Migros Önünün den başlayacak olan kortej yürüyüşü; Cumhuriyet Meydanın da sona erecek. Yürüyüş sonunda Cumhuriyet Meydanında kurulan Ramazan etkinlik alanında Ogün Şanlısoy konseri ile program tamamlanacak.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza; Milli Bayramların önemine dikkat çekerek: “Tüm Bandırmalıları, özellikle de gençlerimizi bu etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

Eklenme Tarihi: 15 Mayıs 2018