Çam Kozalaklarının Dalında Satışı

İLAN

BANDIRMA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULMUŞTUR

Belediyemiz mülkiyeti ile yine Belediyemiz hüküm tasarrufunda bulunan, başta mevcut şehir mezarlığı, eski mezarlık, General BALCI Çamlığı, Kapalı Pazar yeri ve Ziraat Bahçesi ile şehrin muhtelif yerlerinde bulunan çam kozalaklarının dalında satışı, 14/09/2022 tarihinde saat 10.00 da, Bandırma Belediyesi Meclis salonunda 2886 Devlet İhale Kanunu 51/a maddesi gereğince pazarlık usulü ile yapılacaktır.

Dalında çam kozalaklarının kg. başına belirlenen muhammen bedeli 2.00 TL. olup, pazarlık bu fiyat üzerinden artırmak yapılmak suretiyle devam edecek ve en yüksek bedeli veren talipli, ürünleri toplama, depolama, tartı ve tesellüm işlemleri Belediyemizce oluşturulacak bir heyet denetiminde yapılacaktır.

İlgililere ve sayın halkımıza duyurulur.

Eklenme Tarihi: 12 Eylül 2022