Bandırma Belediye Başkanlığından  (Gayrimenkul Satış İlanı)

Bandırma Belediye Başkanlığından (Gayrimenkul Satış İlanı)

BANDIRMA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

(GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI)

1-Mülkiyeti Belediyemize ait Yeşilçomlu Mahallesi 1096 no.lu parselde 6.850 m2 tarla 07.12.2018 tarih ve 110 sayılı encümen kararı gereği ,2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince AÇIK TEKLİF (arttırma ) usulü ihale ile 274.000-TL muhammen satış bedeliyle satılacaktır.

Geçici teminatı toplam muhammen satış bedeli üzerinden alınacak olup, oranı %3 tutarı 8.220-TL dir.

Her türlü harç, karar pulu, gayrimenkul alım-satım vergisi alıcıya aittir. İhale bedeli ihalenin alıcıya tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde peşin ödenecektir.

2-Mülkiyeti Belediyemize ait Doğa Mahallesi 504 no.lu parselde 2.800 m2 tarla 31.01.2018 tarih ve 99 sayılı encümen kararı gereği ,2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince AÇIK TEKLİF (arttırma ) usulü ihale ile 32.000-TL muhammen satış bedeliyle satılacaktır.

Geçici teminatı toplam muhammen satış bedeli üzerinden alınacak olup, oranı %3 tutarı 960-TL dir.

Taşınmazların ilk ihaleleri 28/02/2018 Çarşamba günü saat 14.00 ’da belediye encümen salonunda şartnameleri gereği ayrı ayrı  yapılacaktır. İstekli bulunmaması veya verilen teklifin ihale komisyonunca hadde layık görünmemesi halinde, ikinci ihaleleri 07/03/2018 Çarşamba günü aynı yer ve aynı saatte yapılacaktır.

Şartnameleri ve muameleli dosyaları Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir, 50-TL karşılığında satın alınabilir.

Taliplilerin;

Geçici teminat makbuzlarını, ikametgah ilmuhaberlerini, tüzel kişilik halinde şirket imza sirküleri ve tüzel kişilik merkez adreslerini belirtir belgelerini, istekliler adına vekaleten iştirak edeceklerin vekaletname ve imza sirkülerini, ihaleye katılma yasaklısı olmadığına dair taahhütname, Belediyemiz ve Hukuk İşleri Müdürlüğüne herhangi bir borcun bulunmadığına dair belgelerini ihale saatine kadar Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne vermeleri şarttır.

İlan olunur.

Dursun MİRZA