açık

az bulutlu

08 Aralık 2023 Cuma

BAŞKAN TOLGA TOSUN ESNAFLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Karadeniz Pasajı esnaflarının davetleri ile kahvaltı sofralarına misafir oldu.

Göreve geldiği ilk günden bu yana esnafıyla ve hemşehrileri ile omuz omuza ve istişare içinde olan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun katıldığı kahvaltıda esnafın istek ve önerilerini dinledi.

Belediye Başkanı Bandırma esnafının her daim yanında olduğunu ve sorunlarını çözmek için elinden geleni yapmaya devam edeceğini söyledi.

Ortak aklın ışığında kenti yönetmeyi ilke edinen başkan “Esnaflarımız şehrin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli rol oynayan değerli insanlardır. Onların her zaman yanındayız. Belediye’yi yönetmek bir öncelik meselesidir. Önceliklerimizi belirlerken kentin dinamikleri ile birlikte istişare yapmak ve ortak akılla adım atmak gerekir.” ifadelerine yer verdi.