Bandırma Belediyesi Ocak Ayı Meclis Gündemi 2018

No: No: Konusu:
1- 1- Geçmiş Toplantıya ait tutanak.
2- 2- Hacıyusuf Mahallesi, 162-182-184-185 ve 209 Ada da Afete Maruz Bölge kararı alınması talebi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
3- 3- 1/1000 Ölçekli Bandırma Revizyon İmar Plan Notlarına ilave yapılması talebi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
4- 4- Denetim Komisyonu Üyelikleri Seçimi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü yazısı.
5- 5- Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğine 1 Üye seçilmesi talebi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü yazısı
6- 6- Meclis Tatil Zamanının belirlenmesi hakkındaki Yazı İşleri Müdürlüğü yazısı.
7- 7- Meclis, İhtisas ve Denetim Komisyonu Üyelerine verilecek ücretler hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü yazısı.
8- 8- Belediye Başkan Yardımcılarının ödeneklerinin tespiti hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü yazısı.
9- 9- Norm Kadro(Memur) Uygulamaları hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yazısı.
10- 10- Sözleşmeli Personel İstihdamı hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yazısı.
11- 11- Bandırma İnsan Kay.İnş.Nakl.Tem.Sağ.Tic.ve San.Ltd.Şti. sermayesinin yükseltilmesi talebi hakkındaki Özel Kalem Müdürlüğü yazısı.

Eklenme Tarihi: 09 Ocak 2018