Belediye Düğün Salonları

Bandırma Belediyesi tarafından yaptırılan düğün salonlarımız halkımıza hizmet vermektedir. Tamamlanmış düğün salonlarımız: Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanında bulunan Kurtuluş düğün salonu, Eski Belediye Binamızdaki Düğün Salonu ve Edincik Düğün Salonu. Yapım aşamasında ise Sahil Yenice Düğün Salonumuz var. Sahil Yenice düğün salonumuzun temeli atıldı yapımına devam edilmektedir.

Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanında bulunan Kurtuluş Düğün Salonunun tüm detayları düşünülerek yapılmıştır. Modern ve işlevsel yapısıyla 1050 metrekarelik alanıyla halkımıza hizmet vermektedir.

Eski Belediye Binamızdaki düğün salonumuzun tadilatı yapılarak yenilendi ve modern görünümüne kavuştu. 300 metrekarelik alanıyla hizmet vermektedir.

Edincik Belde Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve Bandırma Belediyesi tarafından tamamlanan Edincik'teki Düğün Salonumuz 500 metrekarelik alanıyla Edincik halkına hizmet vermektedir. Edincikspor'a kaynak oluşturması için Salonumuz Edincikspor'a tahsis edilmiştir.

Eklenme Tarihi: 10 Ocak 2018
Bir Sonraki >