MALTA PARK VE YAŞAM ALANI PROJESİ

MALTA PARK VE YAŞAM ALANI

Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’un en önemli projelerinden Malta Park ve Yaşam Alanında ilk çalışmalara bugün başlandı. Kısa sürede tamamlanması için hepimizin seferber olduğu Malta Parkı, Bandırma’nın güzelliğini daha da arttıracak.

Başlayan çalışmanın ardından Başkan Tolga Tosun: “Sevdalısı olduğum bu güzel kentte sık sık daire müdürlerimizle geziyor, çalışmaları inceliyor, sevgili hemşerilerimle dertleşiyoruz. Hangi mahallede olursa olsun, gördüğüm boş alan için hemen araştırma yaptırıyorum. Eğer belediyemize ait bir alansa ve konum olarak da uygunsa yürüyüş yollarıyla, peyzaj alanlarıyla, çocuk parkıyla, şehir mobilyalarıyla yemyeşil bir yaşam alanı haline getirilmesini sağlıyoruz.

Tüm detaylarını dikkatle takip ettiğim ve çok önemsediğim Malta Park ve Yaşam Alanı projemize ilk kepçemizi vurarak başladık. Bandırmamızın marka değerini arttıracak, şehrin sosyal hayatını daha farklı ve daha renkli hale getirecek, estetiği ve özel donatılarıyla örnek gösterilecek Malta Park ve Yaşam Alanını kısa sürede tamamlayacağız. Bandırma her şeyin en iyisine ve güzeline layıktır” dedi.