ZABITA TEŞKİLATININ 194. YIL DÖNÜMÜ

ZABITA TEŞKİLATININ 194. YIL DÖNÜMÜ Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında, Bandırma Belediyesi Zabıta ekiplerine ve öte yandan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Bandırma Zabıta Amirliği’ne Belediye Başkan Yardımcımız Metin Ok ile birlikte baklava ikramında bulundu. 194 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan, bizlerin huzuru, güveni ve sağlığı için fedakarca görev yapan Zabıta Teşkilatı hakkında Başkan Tosun: “Kanunların kendisine verdiği yetkilerle kamu düzenini sağlayan, belediyenin kolluk kuvveti olan, huzur, sağlık ve güvenliğimizin teminatı zabıta memurlarının haftasını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.