ZABITA EKİPLERİMİZCE DİLENCİLERE OPERASYON DÜZENLENDİ

ZABITA EKİPLERİMİZCE DİLENCİLERE OPERASYON DÜZENLENDİ   Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, vatandaşların dini duygularını sömürerek para kazanmaya çalışan dilencilere karşı çalışma başlattı.   Cuma Namazı çıkışı camilerin önünde bekleyen dilencilere karşı yapılan operasyonlarda dilencilere anında müdahale edildi. Bandırma Belediyesi Zabıta ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda dilenciler hakkında 5326 sayılı Kabahatler Kanunun 33. Maddesi gereğince işlem yapıldı.   Belediyemizin Zabıta Müdürlüğünce yapılan açıklamada, ramazan dolayısıyla dilencilik faaliyetlerinde artış gözlemlediklerini söyledi.   Vatandaşlardan gelen ihbarların artması üzerine çalışma başlattıklarını belirten Zabıta Müdürlüğü ekipleri: “Vatandaşlarımızın rahatsız edilmemesi ve yardım duygularının istismar edilmesini önlemek amacıyla çalışma başlattık. Ramazan boyunca çalışmalarımız devam edecek.” denildi.