YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ   2020 yılı ilk Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Başkanlığında yapıldı.   Belediye Meclis Salonunda saat 19.00'da başlayan oturumda ilk olarak Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun tarafından Belediyemizin son bir aylık çalışmalarının yer aldığı sunum gerçekleşti. Sunumda Başkan Tolga Tosun'un ve Belediye Müdürlüklerince kentimizin birçok noktasında yerine getirdiği çalışmalar yer aldı.   Sunumun ardından toplantıda gündem dışı söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi Selim Panç, Aralık Ayında Meclis Gündemine taşıdığı TOKİ-Kayacık Mahallesinde bulunan inşaat halindeki okul ve Pașakent Mahallesinde yapımı planlanan Kültür Merkezi hakkında yeni gelişmelerle ilgili Belediye Meclisine bilgilendirmelerde bulundu.   Konuşmaların ardından geçmiş toplantıya ait tutanağın okunmasıyla devam edildi. Sonrasında Ocak Meclisinin gündem maddelerine geçildi.   Ocak ayı toplantısında Denetim Komisyonu Üyeleri de belirlendi. Üye sayısı üç olan Komisyonun Başkan Tolga Tosun tarafından Belediye hizmetlerinin daha şeffaf bir şekilde denetlenebilmesi, tüm partilerin üye verebilmesi ve katılım göstermesi için üye sayısı oy birliğiyle beşe çıkarıldı. Komsiyonda CHP'li Meclis Üyeleri Adil Levent Coşkun ile Aydın Yağar yer alırken AK Parti'den Meclis Üyesi Oya Yücel, MHP'den Meclis Üyesi Harun Algül ve İYİ Parti'den Meclis Üyesi Basri Ersan Kırbaș komisyonda yer aldı.   Toplantının son gündem maddesi olarak 2020 Yılı Performans Programı hakkında Meclis Üyelerine bilgilendirmelerde bulunuldu. Program ile ilgili olarak Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok ve MHP'li Meclis Üyesi Harun Algül tespit ve görüşlerini Meclis Üyeleriyle paylaştı. Başkan Tolga Tosun 2020 Yılı Performans Programıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunarak Performans Programı çerçevesinde hizmet ve projelerle kentimize en iyi hizmeti sunacaklarını söyledi.   2020 yılı Performans Programı oy çokluğuyla kabul edildi ve ardından Ocak ayı Meclis Toplantısı tamamlandı.