YENİ TESİS İÇİN İMZALAR ATILDI…HAYIRLI OLSUN

YENİ TESİS İÇİN İMZALAR ATILDI…HAYIRLI OLSUN   Bandırma Belediyesi yeni ve modern bir Asfalt Plentine kavuşuyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan ihalenin ardından yeni bir asfalt tesisinin yapım sürecini kapsayan sözleşme Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve ELİBOL Asfalt Makinası San.Tic.Lmtd Şirket Yetkilisi Müfit Elibol’un katılımıyla imzalandı.   3 Milyon 275 Bin Türk Lirası maliyetiyle imzalanan sözleşme ve işin yapım süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tolga Tosun yeni tesisinin Bandırma’ya hayırlı olması dileklerinde bulundu. Başkan Tolga Tosun: “Belediyemiz şantiyesindeki mevcut tesis neredeyse 40 yaşına gelmiş, eskimiş, istenilen verimlilikte olmayan, sürekli yapılan bakım ve onarım çalışmalarıyla belli bir maliyet yükü ortaya çıkaran bir tesis. Artık onu emekli ediyoruz. Yerine direk hammaddenin üretildiği saha olan Belediyemiz Taş Ocağında teknolojik özellikleri, üretim kapasitesi ve maliyet olarak daha uygun olan yeni bir asfalt tesisimizin yapım sözleşmesini imzaladık. Yeni asfalt sezonuna yeni tesisimizle gireceğiz. Bu tesisimizle hem kırsal ve merkez mahallelerimizin cadde ve sokaklarını asfaltlayacağımız gibi aynı zamanda komşu belediyelerimize de büyük katkı sağlayacak. Kentimize hayırlı olsun” dedi.