YENİ SEÇİLEN CHP İLÇE ÖRGÜTÜN’DEN BAŞKAN TOLGA TOSUN’A ZİYARET

YENİ SEÇİLEN CHP İLÇE ÖRGÜTÜN’DEN BAŞKAN TOLGA TOSUN’A ZİYARET Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Yönetimini makamında konuk etti. 21 Ocak’ta yapılan Bandırma CHP İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığı’na seçilen Selim Panç ve CHP İlçe Yönetimi Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret etti. CHP İlçe Teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “CHP İlçe Başkanlığına seçilen Selim Panç ve Yönetim Kurulu’nu tebrik ediyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kongre sonrası göreve gelen tüm kademelerin partimiz ve Bandırmamız adına başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum” dedi. Nazik ev sahipliği için Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Selim Panç ve Yönetim Kurulu üyeleri ile karşılıklı sohbet ve fikir alışverişinde bulunulan ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.