YENİ PARK PROJELERİNİN YAPIMINDA SON AŞAMA

Bandırma Belediyesi tarafından başlatılan Yeni Park Yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi. Çalışmalar kapsamında Sunullah Mahallesinde yer alan Park çalışmasında kafe bölümü dışındaki tüm alanların yapımı tamamlandı. Belediye ekipleri 600 Evler, 100.Yıl ve Paşabayır Mahallelerinde devam eden park yapım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İlk etapta dört yeni park hizmete alınacak. Kentimizdeki yeşil alanlarının daha da çoğalması amacıyla Park Projeleri ilk etapta  600 Evler, 100.Yıl, Paşabayır ve Sunullah Mahallelerinde başladı. . Park projeleri; vatandaşlarımızın aileleriyle vakit geçirebileceği, spor yapabileceği ve kafeteryalarında sosyalleşebileceği yeşil alan, yürüyüş parkuru, spor kondisyon aletleri, kafeterya ve çocuk parkı gibi alanları bünyesinde barındırıyor. Parklardaki toplam 9200 m² Yeşil alanda Belediyemizin kendi üretimi olan çimler kullanıldı. Dört mahallemizde başlatılan Yeni Park Projelerinde ağaçlandırılmış ve yeşillendirilmiş toplam 9200 m²’lik bir alan halkımızın hizmetine sunulurken projedeki yeşil alanlarda Belediyemizin kendi üretimi olan rulo çimler kullanıldı. Toplam 1000 metre yürüyüş yolu Yeni Park Projelerinde yer alacak olan spor kondisyon aletleri ve yürüyüş parkurlarıyla birlikte vatandaşlarımız spor yapabilme fırsatı bulacak. Ayrıca çeşitli oturma gruplarının da yer aldığı parkların her birinde ortalama 250 metre uzunluğunda yürüyüş parkuru yer alıyor. Parklarda yeni Kafeteryalar halkımızın hizmetine sunulacak.  Projeler kapsamında Sunullah, 100.Yıl ve 600 Evler Mahallelerinde yer alan Park Projelerinde ayrıca Kafeteryalar yer alacak. Böylece hem halkımızın aileleriyle vakit geçirebileceği yeni sosyal alanlar yapılırken hem de kent ekonomisine istihdam açısında katkı sunulmuş olacak. Çocukların fiziksel gelişimlerine uygun yeni oyun grupları Park projeleri kapsamında çocuklarımız hem sosyalleşebilecekleri hem de fiziksel ve ruhsal gelişimlerine önemli katkı sunacak olan oyun grupları yeni parklarımızda yer alacak. Yeni Park Projelerinin yapımıyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi olarak vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmelerini sağlamak ve kentimizdeki yeşil alanların artırılmasına katkı sunmak amacıyla yeni Park Projelerine başladıklarını söyledi. İlk etapta dört yeni parkın hizmete alınacağını belirten Başkan Tolga Tosun, halkımızın aileleriyle hoş vakit geçirebileceği kapsamlı yeni parkları kısa sürede hizmete alacaklarını belirtti.