YENİ KAVŞAK ÇALIŞMALARI HAFTASONUNDA DA DEVAM EDİYOR.

Atatürk Caddesi ile 1. İmar Yolu sokağının kesiştiği noktada geçtiğimiz hafta başlatılan yeni kavşak yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dört gün boyunca uygulanan sokağa çıkma yasağında trafik akışının olmamasını fırsat bilen Bandırma Belediyesi ekipleri yol yapım ve onarım çalışmalarını ağırlık vererek kentimizde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda çalışmalarını sürdürüyor. Yol yapım çalışmaları kapsamıda son olarak Atatürk Caddesi ile 1. İmar Yolu sokağının kesiştiği noktada yeni bir kavşak düzenleme çalışmalarını başlatan belediye ekipleri çalışmalarında büyük aşama kaydetti. Dört yolun kesişmesi ve trafik yoğunluğun çok olması nedeniyle uzun süredir kentimizde trafik aksamasında sorunlu bir kavşak olan bu bölgede çalışmaların tamamlanmasıyla trafik akışının da rahatlatılması hedefleniyor. Öte yandan çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun, Atatürk Caddesi ile 1. İmar Yolu sokağının kesiştiği noktada yapımına başlanılan yeni kavşak düzenlemesiyle trafik akışının rahatlamasına büyük katkı sunacağını söyledi.