YAZ KURSLARI DEVAM EDİYOR

YAZ KURSLARI DEVAM EDİYOR   1 Temmuz-26 Temmuz arası sürecek olan Yaz Kursları Birinci Dönemi başladı. Yaz Kursları İkinci Dönemi ise 29 Temmuz - 29 Ağustos’ta yapılacak. İkinci dönem kayıtları devam ediyor.   10 Eğitmenle 12 farklı branşta 17 farklı guruba haftada toplam 54 saat kurs veriliyor. Satranç, Jimnastik, Bale, Step Çocuk, Zumba Çocuk, Yetişkin Zumba, Plates, Halk Oyunları, Gitar, Bağlama, Ritim, Keman, Resim kurslarından Yaz Kursları Birinci Döneminden 350 kursiyer faydalanıyor. Satranç ve spor Kursları Eski Belediye Binasında, Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezinde verilirken, Müzik ve Resim Kursları Barış Manço Kültür Merkezindeki sınıflarda veriliyor.   Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezini ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti. Sanatın ve sporun bir toplumun gelişmesinde rol alan öncü dinamiklerinden olduğunu ifade eden Başkan Av. Tolga Tosun; “Güçlü bir ülke için yeni nesillerin eğitimli, donanımlı ve mutlu olmaları gerekiyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.’ dediği gençlerimizi yetiştirmek hepimizin görevi. Bandırma Belediyesi olarak gençlerimizin yetişmesinde her türlü katkıyı maksimum düzeyde vermek istiyoruz. Bugün kurslarımıza katılan çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk beni de mutlu etti. Çocuklarımız ve gençlerimiz için hep birlikte proje üretmeye devam edeceğiz” dedi.