VEFA EKİBİ, YARDIMLAŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLİYOR.

Bandırma Belediyesi ve Vefa Ekibi, yerine getirdiği yardım çalışmalarının en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Salgının ekonomik ve sosyal hayatta neden olduğu olumsuzluğu gidermek için başlatılan çalışmalarda Vefa ekibi ilk olarak kentimizde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza erzak kolilerinin dağıtımını yaparak ailelerimize destek oldu. Son olarak yardım çalışmalarına beyaz et üretimiyle ülkemizin önde gelen firmalarından ve kentimizin de önemli markalarından olan BANVİT’in de desteğiyle yaklaşan Ramazan Ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerimize çok sayıda Piliç paketleri dağıtıldı.   Bilindiği gibi Bandırma Kaymakamlığı öncülüğünde oluşturulan Vefa Ekibi Bandırma Belediyesi, Türk Kızılayı, Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Ticaret Borsası ve birçok hayırsever vatandaş ve iş adamının yer almasıyla oluşturuldu.