VALİLİKTE MÜSİLAJ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

VALİLİKTE MÜSİLAJ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde Balıkesir Öğretmen Evi toplantı salonunda düzenlenen Marmara Denizi’nde Müsilaj Etkisi Değerlendirme İl Koordinasyon Merkezi Toplantısı’na katıldı.   Toplantı ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Sayın Valimiz Hasan Şıldak öncülüğünde, Kaymakamlarımız, Deniz Komutanlarımız, Üniversite hocalarımız ve bölge daire müdürlerimizinde katıldığı geniş bir toplantı gerçekleştirdik. Marmara Denizi eylem planı’na yönelik uygulamaları ele aldığımız toplantıda, Marmara Denizimizdeki müsilaj sorununu çözmek için bugüne kadar aldığımız önlemler ve bundan sonra alabileceğimiz önlemleri konuştuk. Çevre duyarlılığı oluşturabilmek adına tüm kurum ve kuruluşlar olarak Valiliğimiz öncülüğünde ortak hareket edeceğiz. Unutmayalım ki biz doğayı korudukça doğada bizi korur” dedi.